Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Barendrecht Logo

Afvoer 

Afvoer verstopt Barendrecht

Wij verhelpen jouw afvoer verstopping

BARENDRECHT

Afvoer verstopt Barendrecht?

Afvoer verstopt Barendrecht? Op het internet staan veel verschillende manieren hoe je een verstopping kan ontstoppen. Hierdoor is soms onduidelijk wat nu wel, en wat niet goed functioneert. De ontstoppers van ontstoppen Barendrecht helpen je graag met een passende oplossing voor jouw verstopte afvoer. Op onze pagina vind je allerlei tips, met uitleg!

Lukt het niet om je wc zelf te ontstoppen? Of heb je liever dat één van onze ervaren rioolspecialisten het doet? Wij staan voor je klaar!

Afvoer verstopt? Of heb je twijfels omtrent een afvoerverstopping? Bel snel en vrijblijvend naar 0180 202 914 om jouw situatie te bespreken.

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Ontstoppen

Ontstoppingsbedrijf Barendrecht

Heb jij een verstopping in een afvoer? En ben jij opzoek naar een bedrijf in Brandrecht dat jou hiermee kan helpen? Dan ben je bij ons absoluut aan het juiste adres!

Wij, de specialisten van Ontstoppen Barendrecht, zijn snel ter plaatse. Daarnaast zoeken wij zoeken naar de best passende oplossing. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor je op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van je afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat jij je afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook mag zijn, Ontstoppingsdienst Barendrecht lost het op! Je kunt ons bereiken via  0180 202 914 om jouw klus te bespreken.

Ontstoppen Barendrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Barendrecht afvoer

Spoed

Bij spoed 24/7 bereikbaar!

Wanneer jouw afvoer niet meer goed doorloopt, is de kans groot dat je te maken hebt met een verstopping. Soms kun je dit gemakkelijk zelf oplossen. Wij, specialisten op dit gebied, hebben hierom een aantal waardevolle tips voor jou.

Loopt de afvoer hierna nog niet goed door? Bel ons voor een snelle service op 0180 202 914. Wij helpen je graag!

Afvoerfilters

Afvoerfilters controleren

We zien regelmatig dat de afvoer van elektrische apparaten (denk aan vaatwassers) geblokkeerd worden. In veel gevallen ligt het probleem dan bij vieze filters. Daarom doe je er goed aan deze te controleren.

Hoe doe je dit zelf? Vaak kan je de filter eenvoudig loshalen. Als je ziet dat de filters vies zijn, reinig ze dan in warm water. Zijn ze gedroogd? Dan kun je ze terug plaatsen.

Waarschijnlijk is met deze simpele stap het probleem van je verstopte afvoer al opgelost!

Ontstoppen afvoer Barendrecht
Afvoer verstopt Barendrecht

Sifon

Sifon legen

Tegenwoordig is vrijwel elke afvoer voorzien van een sifon. Een sifon is de zwanenhals vorm die als stankafsluiter op alle afvoerbuizen wordt gemonteerd. Het komt met enige regelmaat voor dat de zogeheten sifon niet meer goed functioneert. Dit wordt veroorzaakt door troep aan de binnenzijde van de sifon. Hierdoor vloeit het water niet meer goed door. In veel gevallen kun je dit probleem eenvoudig verhelpen.

Hoe verhelp je dit probleem? Je kan eenvoudig de sifon loshalen en het vuil eruit halen. Vervolgens draai je de sifon er weer op. Waarschijnlijk loopt het water nu weer soepel door!

Soda+azijn

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft uitgewezen dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) goed werkt wanneer je te maken hebt met een afvoerverstopping.

Hoe werkt dit? Voeg zuiveringszout toe aan wat water en giet de mengeling langzaam in de verstopte afvoer. Je verkrijgt het beste resultaat wanneer je dit een nachtje laat inwerken.

Tip! Wil je een nog sterker effect? Meng dan de soda dan eerst aan met azijn.

Ontstoppen Barendrecht Leiding
Riool ontstoppen Barendrecht graven

Plopper

Ontstoppen met een plopper

Hebben de bovenstaande manieren nog geen effect gehad? Dan kun je je afvoer ook nog altijd proberen te ontstoppen met een ouderwetse plopper.

Hoe doe je dit? Zet de plopper op de verstopte afvoer. Beweeg de plopper met kracht op en neer op de gootsteen. Hiermee creëer je namelijk zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Hulp of advies nodig? Bel vrijblijvend met Ontstoppen Barendrecht om jouw klus te bespreken met onze experts via 0180 202 914.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een volgende effectieve manier om een verstopping in de afvoer te verhelpen is door middel van een ontstoppingsveer.

Hoe ga je te werk? Stop de veer in de verstopte afvoer. Zet bij dit proces niet te veel kracht, zo voorkom je dat je schade aanricht. Wanneer je met de veer de verstopping bereikt hebt, kan je het beste duwen, trekken en draaien met de veer. Let op: doe dit voorzichtig. Belangrijk is dat je achteraf de veer (opnieuw voorzichtig) uit de afvoer verwijdert.

Als het is gelukt, merk je meteen verschil. Stroomt het water goed door? Dan is de verstopping opgelost.

Is het probleem nog niet verholpen? Bel ons dan snel en gemakkelijk via 0180 202 914. Dan zorgen wij voor de rest!

Graven riool Barendrecht
loodgieter-aan-het-werk-in-badkamer

OORZAKEN

Waardoor raakt het riool verstopt?

Een afvoerverstopping kan op verschillende manieren ontstaan. Dit kan bijvoorbeeld door vetresten, chemisch afval, een toiletblok, tampons of andere voorwerpen door te spoelen.

Een verstopping kan ook ontstaan, door een leidingbreuk. Hierdoor kan allerlei vuil zich ophopen in de gescheurde leiding en dit veroorzaakt uiteindelijk een verstopping.

Eveneens gebeurt het met regelmaat dat ingegroeide boomwortels zorgen voor een verstopping. Dit gebeurt vooral bij oudere leidingen. Hier dringen boomwortels eenvoudig in de afvoerbuizen.

Wanneer er een aardverschuiving plaatsvindt, kan het riool verschuiven. Je zult begrijpen dat dit probleem wat ingewikkelder ligt.

Wanneer een riool niet op de juiste manier is aangelegd, kan dit ook voor lastige problemen zorgen. Hier kun je zelf alleen weinig aan doen.

Er zijn dus veel manieren waarop een afvoer verstopt kan raken. Heb jij hier ook last van en wil je zo snel mogelijk een ontstopt riool? Bel dan direct naar 0180 202 914.

Voorkomen

Het voorkomen van afvoer verstoppingen

Voorkomen is beter dan genezen. Om die reden vinden wij de staat van de afvoer erg belangrijk. Je kunt hier zelf voor zorgen, door te letten wat je door de afvoer spoelt. Het is bijvoorbeeld verstandig frituurvet, olie of etensresten niet door de afvoer te spoelen.

Verstoppingen ontstaan geleidelijk. Daarom is het goed om zo nu en dan een controle uit te voeren op de rioleringen. Dit voorkomt hardnekkige verstoppingen.

Onze goede meetapparatuur maakt het een stuk makkelijker de staat van de afvoer te controleren. Daarom staan wij dag en nacht voor je klaar! Wij zijn te bereiken op 0180 202 914.

Loodgieter Barendrecht Ontstoppen
WC ontstoppen Barendrecht

TARIEF

Kosten afvoer ontstoppen

Wanneer je een oplossing wilt voor je verstopte afvoer, doe je er goed aan ons te contacteren. Wij kunnen het met spoed voor je oplossen.

De prijs die wij vragen is afhankelijk van de ernst van de verstopping, de reparaties, de inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wat vaststaat, is dat wij altijd voor een eerlijke prijs zorgen. Wij starten pas met onze werkzaamheden wanneer we jouw goedkeuring hebben.

Onze specialisten zullen met hun efficiënte werkwijze zorgen voor een goede oplossing! Wil jij snel een oplossing voor jouw verstopte afvoer? Bel dan snel naar 0180 202 914.

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Zit jouw wc verstopt? En woon je in de omgeving van Barendrecht? De vakmannen van Ontstoppen Barendrecht. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barendrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Afvoer verstopt Barendrecht

Loopt je gootsteen niet meer soepel door? En woon je in Barendrecht en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-barendrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Barendrecht

Woon jij in Barendrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Barendrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Barendrecht.

Loodgieter Barendrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in de douche? En woon jij in Barendrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Barendrecht! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Over ons

Over Afvoer Ontstoppen Barendrecht

Last van een verstopping in de afvoer? Dit wil je natuurlijk snel opgelost zien worden.

Wij pakken alle rioleringsproblemen in Barendrecht en omstreken aan. Onze gespecialiseerde loodgieters bieden snelle en vakkundige service.

Wij zijn te bereiken op 0180 202 914.

Verstopping Barendrecht

Spoedservice

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze vakkundige loodgieters!

Riool Barendrecht

Riool verstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Barendrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade schakel direct een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Barendracht. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Barendrecht Carnisselande

Bij ons heeft Ontstoppen Barendrecht al meerdere verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

BVV Barendrecht

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Barendracht.

Brandweer Kazerne Barendrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 914

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barendrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Barendrecht