Gratis offerte

Geen voorrijkosten

24/7 spoedservice

Ontstoppen Barendrecht Logo

Riool ontstoppen

Riool Ontstoppen Barendrecht

Wij verhelpen jouw riool verstopping

BARENDRECHT

Riool ontstoppen Barendrecht?

Riool ontstoppen Barendrecht? Heb je te maken met een verstopping in je riool? Dit is erg vervelend. Wanneer je deze wilt ontstoppen, raden wij je aan een manier te hanteren waarmee de oorzaak direct wordt aangepakt. Op die manier heb je zo weinig mogelijk (stank)overlast. Alleen oplossen is helaas niet altijd makkelijk. Waarschijnlijk spelen er vragen bij je, zoals: Hoe vind je de verstopping? Hoe ontstop ik het?

We begrijpen het wanneer er vragen zijn. Wij helpen je graag! Bel vrijblijvend met 0180 202 914 om jouw klus te bespreken. Riool Ontstoppen Barendrecht staat voor je klaar!

24/7 bereikbaar

Je kan ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor hulp.

Ervaren & gecertificeerde loodgieters

Onze loodgieters zijn zeer ervaren en gecertificeerd.

Geen voorrijkosten

Lokale loodgieters, geen voorrijkosten.

Komt goed garantie

Ben je niet tevreden? Dan zoeken we samen naar een oplossing.

Riool

Locatie riool verstopping opsporen

Wanneer je zelf aan de slag gaat met het ontstoppen van je riool, is de grote vraag: op welke plaats is de riolering verstopt? Dit is tevens het beginpunt om de riolering te ontstoppen.

Het is mogelijk dat het water in de gootsteen gaat borrelen wanneer je de wc doorspoelt. Of dat het water minder goed wegloopt. Deze voorbeelden verklaren een verstopping in de rioleringsleidingen. Het is verstandig hier specialisten bij te betrekken. Je doet er dus goed aan Ontstoppen Barendrecht in te schakelen!

Ook is het mogelijk dat er een specifieke afvoer verstopt is geraakt. Blijft er water in de douchebak staan of wordt het water in de gootsteen bijvoorbeeld niet goed afgevoerd? Hierbij zijn haren en zeepresten vaak de boosdoeners. Zij zorgen voor ophopingen achter het afvoer en de sifon. Dit zorgt op zijn beurt weer voor vervelende, hardnekkige verstoppingen.

Om de bron van een rioolverstopping te vinden, is het doorspoelen van de rioolaansluitingen zeker een aanrader. Dit doe je door in elke aansluiting een emmer water weg te gieten. Wanneer er een waterkolk ontstaan, is de afvoer niet verstopt.

Blijft het water staan en blijkt het toch te gaan om een verstopping? Dan kun je het beste bellen met 0180 202 914 om de situatie te bespreken.

Ontstoppen Barendrecht Logo
Loodgieter ontstoppen Barendrecht afvoer

Hogedruk

Riool ontstoppen met een hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is een krachtige manier voor het ontstoppen van een riool, maar tegelijkertijd ook een risicovolle manier. Daarom kun je beter eerst andere methoden gebruiken. Bijvoorbeeld het gebruik van een veer, plopper of soda.

Werkt dit niet, en wil je toch aan de slag met een hogedrukreiniger? Dan is het van belang dat je rustig en zorgvuldig werkt. Je wilt natuurlijk niet dat je badkamer of keuken overstroomt met water.

Hoe kun je dit op een goede manier doen? Stop eerst de kop van de hogedrukreiniger in de afvoer. Doe dit zo diep als het kan. Hierna spuit je de afvoer ongeveer 3 minuten flink door.

Voor directe hulp, verstoppingen of storingen bel je met spoed de vakmannen van Ontstoppen Barendrecht op 0180 202 914.

Ontstoppingsveer

Riool ontstoppen met ontstoppingsveer

Een ander zeer handig en goedwerkend middel wanneer je riool wordt verstopt door bijvoorbeeld een prop restafval is een ontstoppingsveer. Deze flexibele veer druk je eenvoudig in de afvoer. Spoel hierna de afvoerbuis wel door. Zo blijft het afval niet opnieuw in de afvoer zitten.

De ontstoppingsveer in combinatie met soda is zeer effectief. Soda heeft een ontvettende werking. De soda zorgt ervoor dat de laatste aanslag loskomt van de afvoerwand in het riool. Dit resulteert in een buitengewoon goede ontstopping.

Kom je er niet uit? Of schakel je liever iemand in met jarenlange ervaring? Dit begrijpen we. Wanneer je ons inschakelt, staan we vaak dezelfde dag al bij jou aan de deur. Bel ons via 0180 202 914.

Ontstoppen afvoer Barendrecht
Ontstoppingsdienst Barendrecht

Plopper

Afvoer ontstoppen met een plopper

Het gebruik van een ontstopper bij het ontstoppen van je riool, is zeer verantwoord. het gebruik van de plopper creëert zuigkracht en zo verhelpt dit de verstopping.

Pak de plopper en maak deze flexibel door deze onder een warme kraan te houden. Druk de ontstopper vervolgens tegen de wand van de afvoer. Let hierbij op dat je afvoer helemaal bedekt is. Nadat de plopper goed vastzit trek je een aantal keer aan de plopper. Om het afval echt goed los te maken is het soms noodzakelijk om meerdere keren te moeten ‘ploppen’.

Heb je het riool succesvol ontstopt? Mooi! Spoel dan de afvoer goed door met water. Ook hier raden we het gebruik van soda hierbij aan. De soda zorgt er namelijk voor dat de laatste resten afval goed worden losgeweekt.

Wil je hulp bij jouw klus? Bel dan gratis en vrijblijvend naar 0180 202 914.

PREVENTIE

Riool ontstoppen met soda

Soda is al vaker genoemd als hulpmiddel naast een andere ontstoppingsmethode. Daarentegen is soda ook een opzichzelfstaande manier bij bij het ontstoppen van het riool. 

Hoe werkt dit? Schep de soda met een lepeltje in de afvoer en laat het een paar minuten intrekken. Spoel de afvoer daarna door met kokend water. Vaak moet je dit proces een aantal keer herhalen om resultaat te zien.

Soda werkt ontvettend. Na het spoelen met soda zullen afvalresten als zeep of haren beter loslaten. Je kunt het dus goed gebruiken voor het ontstoppen van een doucheputje, wastafel of gootsteen.

Geeft het ontstoppen, ondanks herhaaldelijke pogingen, geen resultaat? Bel dan onze spoedservice van Ontstoppen Barendrecht op 0180 202 914.

Ontstoppen Barendrecht Leiding
Riool ontstoppen Barendrecht graven

Middelen

Gebruik deze middelen niet

Bouw- en supermarkten bieden een groot assortiment ontstoppingsmiddelen aan. Helaas kan het gebruik van deze middelen resulteren tot beschadigingen in de afvoer. Een aantal van deze middelen bevat chemicaliën die een bijtende werking hebben en dit tast de binnenkant van de leidingen aan.

Daarnaast vervuil je hiermee ook nog eens onnodig het water dat in het hoofdriool komt. We raden je om die redenen niet aan deze middelen te gebruiken.

Wil jij jouw riool wel op een verantwoorde en professionele manier laten ontstoppen? Bel dan snel met Ontstoppen Barendrecht op 0180 202 914.

Vakmannen

Schakel hulp in bij hardnekkige rioolverstoppingen

Geeft het ontstoppen nog geen effect? Schakel dan snel de hulp onze ervaren loodgieters in! Onze ontstoppers hebben jarenlange ervaring op dit vakgebied. Verder beschikken ze over een VCA-diploma met het juiste gereedschap en leveren 24/7 hulp bij het verhelpen van verstoppingen.

Maak zo snel mogelijk een afspraak en wij zorgen dat jouw verstopping verleden tijd wordt.

Woonachtig in Barendrecht en omstreken? Dan staan we vaak dezelfde dag nog voor je deur. Bel daarom nu naar 0180 202 914.

Graven riool Barendrecht

Starttarief

103

  • eerste halfuur
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Na starttarief

31

  • per kwartier
  • inclusief arbeid
  • inclusief btw
  • exclusief machinekosten

Garantie

2 maanden

Binnen 2 maanden opnieuw verstopt? Dan komen wij het tegen een gereduceerd tarief verhelpen.

Service

Onze dienstverlening

Zit jouw wc verstopt? En woon je in de omgeving van Barendrecht? De vakmannen van Ontstoppen Barendrecht. Wij bieden snelle service. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barendrecht-ontstopping

Afvoer verstopt

Loopt je gootsteen niet meer soepel door? En woon je in Barendrecht en omstreken? Maak snel een afspraak en wij zijn binnen no-time bij je!

loodgieter-in-barendrecht-leidingen

Riool inspectie

Riool inspectie Barendrecht

Woon jij in Barendrecht en omstreken? En wil jij problemen met het riool liever voorkomen? Wij zijn met spoed ter plaatse en wij werken op een vakkundige wijze. Maak snel een afspraak!

loodgieter-barendrecht-verstopping

Riool verstopt

Riool verstopt Barendrecht

Heb jij last van een hardnekkige rioolverstopping? En woon jij in Barendrecht en omstreken? Wij helpen je graag! Bel vandaag nog naar de Ontstoppen Barendrecht.

Loodgieter Barendrecht Sanitair

Badkamer

Doucheputje verstopt

Heb jij te maken met een verstopping in de douche? En woon jij in Barendrecht en omstreken? Bel dan vrijblijvend naar Ontstoppen Barendrecht! Wij geven je het beste advies en zorgen bovendien voor een passende oplossing.

Riool ontstoppen

Vakmannen Riool Ontstoppen Barendrecht

Wanner je te maken hebt met een verstopping, helpen onze loodgieters je graag. We hebben hier ruime ervaring in opgebouwd afgelopen jaren: van ontstoppen tot kelders leegpompen. Dit doen wij met onze unieke pomp die meer dan 6300 liter weg kan pompen. Daarom kunnen wij je altijd helpen met verschillende ontstoppingswerkzaamheden.

Om samen te bepalen wat de juiste oplossing is, kan je ons gratis en vrijblijvend contacteren via 0180 202 914.

Verstopping Barendrecht

Spoedloodgieter

Voorkom permanente schade aan je huis en bel direct een van onze spoed loodgieters van Riool Ontstoppen Barendrecht!

Riool Barendrecht

Rioolverstopping

Wanneer je ontdekt dat je riool verstopt is dan is het belangrijk om snel te handelen. 

Loodgieter Barendrecht Ontstopping

Schade beperken

Voorkom ergere schade en overlast, schakel vandaag nog een spoedloodgieter in!

Ervaringen

KLANTEN VERTELLEN

Wij kunnen niet anders zeggen dan dat we zeer tevreden zijn over de dienstverlening van Ontstoppen Barendracht. Altijd snelle, vakkundige service!

Jumbo Barendrecht Carnisselande

Bij ons heeft Ontstoppen Barendrecht al meerdere verstoppingen verholpen. Wij zijn heel tevreden over de geleverde services. Goed werk!

BVV Barendrecht

Altijd goede en snelle service bij Ontstoppen Barendracht.

Brandweer Kazerne Barendrecht

Partners

Bewezen kwaliteit

Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap
Loodgieter met gereedschap

AFSPRAAK

GRATIS OFFERTE EN
DIRECT AFSPRAAK PLANNEN

24/7 SPOEDSERVICE

M

ONMIDDELLIJK EEN OFFERTE

0180 202 914

De beller is sneller

24/7 spoedservice

Altijd en overal in Barendrecht

Komt goed garantie

Niet tevreden, geld terug

l

Gratis offerte

Onmiddellijk een offerte

Barendrecht